آشنایی با فاز 11 پردیس تهران

تیر ۲۱, ۱۳۹۹

موقعیت فاز 11 پردیس:

فاز ۱۱ پردیس که دیگر نمی توان به آن شهر جدید پردیس گفت، در شمال آزادراه تهران-پردیس و جاده قدیم تهران-جاجرود و حدودا در ۹ کیلومتری غرب میدان امام شهر پردیس و ۲۵ کیلومتری تهران در دامنه رشته کوه های البرز واقع شده است. این فاز دارای ۵ زون (ناحیه) می باشد که زون های ۱، ۴ و ۵ طرفدار بیشتری دارند و در دید عموم مردم زون های بهتری هستند چون این زون ها در بلندی قرار دارند.

می تونید نقشه ی فاز 11 را با کلیک کردن روی این سطر مشاهده کنید

تاریخچه:

اولین واحدهای مسکونی فاز ۱۱ پردیس (۴۵۵۰ واحد) شامل بلوک های زون ۴ شمالی و بلوک های ۱ تا ۲۲ زون ۵ به همراه کلانتری، مسجد و واحد تجاری، در ۲۸ تیر ماه سال ۱۳۹۵ افتتاح گردید.

تعداد واحد مسکن مهر این فاز ۳۳۳۳۵ واحد می باشد که توسط شرکت ترکیه ای کوزو به عنوان پیمان کار شرکت عمران اجرا شده است. افق جمعیت این فاز ۱۳۰ هزار نفر می باشد. کل فاز ۱۱ شهر جدید پردیس شامل حدود ۵۶۴ بلوک ۵۹ واحدی می شود. شیب ۱۳ تا ۳۰ درصدی زمین طبیعی منطقه موجب اختلاف ارتفاع ۳۸۰ متری در زمین این پروژه گردیده است که با استفاده از روش سکو سازی چشم انداز خوبی برای برخی بلوک ها ایجاد شده است. در ضمن از سیستم بتنی قالب تونلی در ساخت این بلوک ها استفاده شده است که علاوه بر مقاومت بالا در برابر زلزله، استهلاک پایین ساختمان و جلوگیری از ترک های حرارتی را فراهم می کند.

 

ساختمان ها:

نقشه ساختمان های <yoastmark class=

تمامی ساختمان های فاز ۱۱ پردیس یکسان و به صورت برج های ۱۴ طبقه هستند. البته با احتساب همکف، این برج ها ۱۵ طبقه هستند و در هنگام خرید باید دقت شود که آیا همکف به عنوان طبقات حساب شده است یا نه. اگر در قرارداد مسکن مهر، مثلا طبقه چهارم ذکر شده باشد، در واقع ۴ طبقه بالای همکف مدنظر است و پنجمین طبقه مسکونی می باشد.

در هر طبقه ۴ واحد شمال شرقی – شمال غربی – جنوب شرق و جنوب غربی به متراژ ۸۶ متر وجود دارد که نقشه آن ها به صورت قرینه و مشابه می باشد. هر بلوک ۵۹ واحد مسکونی و یک واحد تاسیسات (طبقه همکف) دارد. تمامی واحدها ۲ خوابه (۱۲ و ۱۰ متری) هستند. پذیرایی ۲۲ متر و آشپزخانه ۷ متر می باشد. انباری داخل واحد و یک تراس در کنار یکی از خواب ها قرار دارد. تمامی واحدها، پکیج و رادیاتور، کولر، درب ضد سرقت، آیفون تصویری دارند. واحدها پارکینگ مسقف ندارند و محل پارک خودرو در محوطه اختصاصی هر برج قرار دارد.

هر بلوک ۲ آسانسور (۸ و ۱۱ نفره) و ۳ تانکر ۴۰۰۰ لیتری ( ۲ تانکر شرب و یک تانکر آتش نشانی) و ۲ پمپ آب ( یک شرب و یک آتش نشانی) دارد. همچنین یک راه پله اصلی و یک راه پله اضطراری تعبیه شده است.

 

نمای شب <yoastmark class=

محله های فاز ۱۱ شهر جدید پردیس

فاز ۱۱ دارای ۵ زون (ناحیه) می باشد و توسط بلواری ۴۰ متری که از تونل سلام امتداد دارد، فاز ۱۱ را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می کند. زون ۱ و ۵ و زون ۴ شمالی در بخش شمالی بلوار اصلی و زون های ۲ و ۳و زون ۴ جنوبی در بخش جنوبی بلوار قرار دارند. البته طبق تقسیمات شهری، این فاز دارای ۳ ناحیه است که ناحیه ۱، ۴ محله، ناحیه ۲، ۳ محله و ناحیه ۳، ۵ محله دارد.

زون یک ۱

این زون در شمال فاز ۱۱ با ۱۰۹ بلوک قرار دارد و مجموع واحدهای آن ۶۴۳۱ واحد مسکونی می شود. این زون مرتفع ترین زون فاز ۱۱ می باشد.

 

زون دو ۲

در قسمت شرقی فاز ۱۱ پردیس، زون دو متشکل از ۱۲۶ بلوک و جمعا ۷۴۳۴ واحد واقع شده است.

 

زون سه ۳

سومین محله ای که با آن آشنا می شویم زون 3 است. زون ۳ که از مرکز فاز تا جنوب آن امتداد دارد، دارای ۱۱۱ بلوک شامل ۶۵۴۹ واحد است.

 

زون چهار ۴

این زون دارای ۱۱۰ بلوک و جمعا ۶۴۹۰ واحد، از دو قسمت تشکل شده است. یکی از این دو قسمت زون ۴ شمالی است که در مرکز فاز با ۵۵ بلوک قرار دارد. قسمت دیگر زون ۴ جنوبی  است که در جنوب فاز دارای ۵۵ بلوک می باشد.

 

زون پنج ۵

در غرب فاز، زون ۵ قراردارد که متشکل از ۱۰۸ بلوک با ۶۳۷۲ واحد است.

مراکز آموزشی:

در فاز یازده پردیس چندین مرکز آموزشی شامل مرکز آموزشی حافظ مقطع دبستان دخترانه، مرکز آموزشی خیام مقطع دبیرستان دخترانه، کتابخانه عمومی آرا، مرکز آموزشی معرفت مقطع دبستان دخترانه، مرکز آموزشی عطار نیشابوری مقطع دبستان پسرانه، مرکز آموزشی هدایت مقطع دبیرستان پسرانه، پیش دبستانی شادمانه و مرکز آموزشی زبان های خارجی ارتباط ساخته شده است. البته در آینده مراکز دیگری نیز راه اندازی خواهند شد.

دبستان دخترانه دولتی حافظ

دبیرستان دولتی پسرانه هدایت

دبستان دولتی پسرانه عطار نیشابوری

دبیرستان دخترانه دولتی خیام

کتابخانه عمومی آرا

پیش دبستانی غیردولتی شادمانه

دبستان دخترانه معرفت

مجتمع های تجاری و فروشگاه ها

تا کنون تعدادی مجتمع تجاری، فروشگاه زنجیره ای، نانوایی و … در فاز یازده شهر جدید پردیس در حالت ارائه خدمات به ساکنین هستند که البته با توجه به رشد جمعیت این فاز، این مراکز نیز با رشد سریعی در حال افزایش می باشند.

کلانتری

کلانتری فاز ۱۱ در زون چهار این فاز قرار دارد.

نحوه دسترسی و حمل و نقل عمومی

ورودی فاز ۱۱ پردیس از طریق بلوار امام خمینی می باشد که از تونل سلام به غرب فاز ۱۱ امتداد دارد. تونل سلام نیز به بلوار صیاد شیرازی شهر پردیس و آزادراه تهران-پردیس و جاده قدیم تهران-جاجرود راه دارد.

نحوه دسترسی به تهران

شما همشهریان گرامی برای تردد به تهران می توانید از طریق تاکسی های داخل فاز استفاده کنید. توسط این تاکسی ها که محل توقف آنها روبروی طراوت ۷ است می توان به میدان امام پردیس رفت و از آنجا با تاکسی ها یا اتوبوس های خطی میدان نوبنیاد، متروی فرهنگسرا (فرهنگسرای اشراق) و چهارراه تهرانپارس به تهران مراجعت کرد. البته می توان با تاکسی از بلوار فرهنگ فاز ۱۱ به نوبنیاد تهران هم رفت.

زیرساخت های شبکه های آب و فاضلاب و برق

شبکه توزیع آب فاز ۱۱ پردیس به طول ۷۵۲۷۰ متر دارای ۳ مخزن در سه زون می باشد که ظرفیت تجمعی آن ها ۲۴۰۰۰ متر مکعب است. این ظرفیت برای این فاز تقریبا کافی است. آب در این فاز از طریق ۸ کیلومتر خط لوله در سایزهای ها ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیمتری توسط دو ایستگاه پمپاژ که در تصفیه خانه شهر جدید پردیس و فاز ۱۱ واقع شده اند، به مخازن منتقل می شوند. این فاز ۶۶۲۳۰ متر خط فاضلاب شهری دارد که از طریق یک خط انتقال ۱۴ کیلومتری به تصفیه خانه فاضلاب ارسال می شود.

فاز ۱۱ شهر پردیس دارای ۵۹۵۰۰ متر برق فشار متوسط، ۵۵۰۰۰ متر فشار ضعیف و ۵۲۳۰۰ متر شبکه روشنایی می باشد.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.